SárgaTulipán vendégház - Noszvaj - Szállás

SrgaTulipn vendghz - Noszvaj
Főoldal arrow Tippek
Bejelentkezés
Partnerek
Magyar Honlap Linkek
Amfibi Shopping Search
Hun-Web Linkek
Belföldi szállás.wyw.hu
Páfrány vendégház
Abádszalók szállás
Abádszalók szálláshelyek
Noszvaj Idegenfogalmáért Egyesület
Noszvaj hivatalos weboldala
Noszvaj a lap.hu-n
Noszvaj a blog.hu-n
Noszvaj a Wikin
noszvaji szállás-ok
Valid XHTML 1.0 Transitional PageRank
favouriteshomepagerecomment
Sorry, no events to display

Tippek

Időjárás

PDF E-mail
Az időjárás nagy úr! Készülj föl arra is, hogy esetleg nem minden nap lesz napos az idő, esetleg esni is fog. Erre az esetre feltétlen kell megfelelő ruha, és benti program, amivel elütitek az időt amíg újra kisüt a nap!
 

Háziállat

PDF E-mail
Ha háziállatod is magaddal szeretnéd vinni, beszéld meg előre a szállásadóval, hogy van-e erre lehetőség. Ha nem tudod magaddal vinni kedvenced, és a szomszéd sem vállalja el, akkor vidd be egy állatkórházba, kevés pénzért gondját viselik amíg te nyugodtan pihensz!
 

Károkozás

PDF E-mail
Ha véletlenül kárt okozol, netán eltörik egy pohár vagy tányér, a legtisztább ha elmondod a szállásadódnak, különben kínos helyzet alakulhat ki, és ha ezt leszámítva jól érezted magad, lehet hogy emiatt mégsem fogsz visszamenni. Ne hagyd hogy ilyen apróságok elrontsák a nyaralás élményét!
 

Ellátás

PDF E-mail

Érdemes megérdeklődni, hogy van-e a szálláshely közelében, esetleg a szálláshelyen étkezési lehetőség, ha van mennyire drága, illetve hogy mennyire felszerelt a szálláshely konyhája, így előre lehet kalkulálni a költségeket.

 

Fizetés

PDF E-mail
A fizetés menetét érdemes előre letisztázni. Lehet hogy a szállás foglalós rendszerben működik, és ekkor a szállásdíj egy részét át kell utalni előre, csak ekkor lesz lefoglalva. Ez mind a két felet védi. Az ár általában a tartózkodás hosszától, a személyek számától és életkorától is függ, s egyéb kedvezmények is lehetnek.
 

Pihenés

PDF E-mail
Ha kimondottan pihenni szeretnél, nézz (vagy kérdezz) utánna hogy az adott időszakban lesz-e valamilyen kultúrális esemény, mert elképzelhető, hogy a szállás az elhelyezkedése miatt érintett lesz, és oda a pihenés!
 

Visszajelzés

PDF E-mail
Nagyon fontos, hogy mond el szállásadódnak a véleményed! Legyél nyitott, őszinte, pozitív és negatív élményeket esetén is, hiszen csak így lehetséges a szolgáltatás minőségének a fenntartása, javítása. Tudasd azt is hogy mi volt nagyon jó, és mi az ami esetleg hiányzik de fontos lenne!
 

Információ

PDF E-mail
Szerezz annyi információt a szállásról amennyit csak tudsz. Ezt megteheted internetről, szórólapról, közvetlen telefonon, de a legtöbb információt azoktól szerezheted, akik már jártak az adott szálláshelyen. Rokonok, ismerősök, barátok véleménye sokkal többet ér bármelyik hírforrásnál.
 

Felszereltség

PDF E-mail
Mielőtt mindent bepakolnál, érdemes érdeklődni a szállás felszereltségéről. Elképzelhető hogy minden felszerelés amit magaddal vinnél, a vendégházban is megtalálható, de olyan is lehetséges, hogy valami nélkülözhetetlenről azt hiszed hogy természetes felszerelés, ám mégsem az. Sok kellemetlenség elkerülhető egy telefonnal.
 

Foglalás

PDF E-mail
Mielőtt nekivágsz a nyaralásnak, érdemes jó előre lefoglalni a szállást, ahová mész. Nem biztos hogy találsz a helyszínen szabad szállást, ha nem foglalsz. Érdemes foglalót adni, mert ez mind a két felet védi. A szállásadó így biztosan számíthat a vendégre, a vendég biztosan számíthat a szállásra.
 
3325, Noszvaj, Kossuth t 26.
2017. 3. 23, csütörtök, Emőke. Holnap Gábor napja lesz.
sheeps

Ez itt az

Ön

hirdetésének

a helye!

Kéne egy weblap?

Fűzfa Vendégház

Tubolymama Vendégház

9462 8221 2008 sütemények lehetőség mindenkinek való síkfőkút készítése órától készült megjelenítése falu noszvajon vasárnap napi május kóstolója műhelyében helyszín noszvaji magtár nagyobb thummerer Április gazdaházban vagy bálint bejelentkezés gyermek

Joomla Modul